Programe de suport pacienti

Testare biomarkeri

Programele Roche de testare biomarkeri pentru pacienti

Cancer de sân

Testarea HER2 prin metoda IHC automată (Ventana) pentru pacientele cu cancer de sân incipient, local avansat sau metastatic (confirmat în urma examinării histopatologice);

Retestarea automată prin SISH/FISH pentru pacientele HER2 IHC cu Scor2+;

Testarea PD-L1 prin metoda IHC (SP142) automată pentru pacienții cu cancer mamar triplu negativ nerezecabil, local avansat sau metastazat care nu au primit anterior chimioterapie pentru boala metastatică.

Cancer bronhopulmonar

Testarea ALK prin metoda IHC (D5F3) automată susţinută pentru toţi pacienţii cu diagnostic NSCLC, subtip adenocarcinom sau scuamos (confirmat în urma testării histopatologice);

Laboratoarele partenere în Programul de Testare ALK Roche au posibilitatea să testeze atât mutaţia ALK, cât și mutaţiile EGFR și PD-L1;

Programul funcţionează fără voucher fizic, pacientul beneficiază de testare ALK automat în momentul în care biopsia, însoţită de rezultatul histopatologic și consimţământul pacientului, ajunge la unul din laboratoarele partenere.

Cancer urotelial

Testare PD-L1 prin metoda IHC (SP142) automată pentru pacienţii cu carcinom urotelial netrataţi anterior care nu sunt eligibili sau nu pot utiliza chimioterapie pe bază de cisplatină sau care au avut progresie a bolii la cel puţin 12 luni după tratament cu o schemă chimioterapică adjuvantă sau neoadjuvantă pe bază de săruri de platină.

Testare hemofilie

lorem ipsum

Roche a dezvoltat o platformă pentru generarea voucherelor pentru testare a pacienților, care facilitează legatura medic - laborator și permite accesul rapid la rezultate.

Accesarea programelor de suport pacienți și lista laboratoarelor partenere se face prin platforma www.phtc.ro. Din platformă se pot genera vouchere gratuite pentru pacienți. Accesarea platformei www.phtc.ro se face în baza unei înregistrări în prealabil.

 

Pentru înregistrare în platforma www.phtc.ro. se parcurg următorii pași:

 

Sunteți pe cale să părăsiți website-ul rocheplus.ro spre un alt website oferit ca resursă suplimentară. Roche nu este responsabil și nu deține controlul pentru conținutul acestor website-uri.