NOUTĂȚI ONCOLOGIE

 

Rezultate Tecentriq în combinație cu Avastin la persoanele cu HCC

 

Tecentriq plus Avastin de la Roche au redus riscul de revenire a cancerului la persoanele cu carcinom hepatocelular (HCC) adjuvant într-un studiu de fază III

 

  • În primul studiu pozitiv de fază III în cadrul carcinomului hepatocelular adjuvant (HCC), Tecentriq plus Avastin au redus riscul de recidivă a bolii cu 28%.
  • Până la 80% dintre persoanele cu acest tip de HCC se confruntă cu recurența bolii, moment în care se confruntă cu un prognostic mai prost și cu o supraviețuire mai scurtă.
  • Aceste date vor fi prezentate la reuniunea anuală 2023 a Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului (AACR) și incluse în programul oficial de presă.

16 aprile 2023 - Roche a anunțat noi date din studiul de fază III IMbrave050 care arată că Tecentriq® (atezolizumab) plus Avastin® (bevacizumab) au demonstrat o îmbunătățire semnificativă statistic a supraviețuirii fără recidivă a bolii (RFS) la persoanele cu carcinom hepatocelular (HCC) cu risc crescut de recidivă a bolii, în urma rezecției sau ablației hepatice cu intenție curativă.

Mai multe detalii despre această ştire aici.

 

Ar mai putea fi de interes

Sunteți pe cale să părăsiți website-ul rocheplus.ro spre un alt website oferit ca resursă suplimentară. Roche nu este responsabil și nu deține controlul pentru conținutul acestor website-uri.